kazalo kontakt pridruži se nam povezave english
O nas Dejavnosti Publikacije Aktualno Kaj lahko narediš ti
Novice Napovednik Mediji Sramotilni steber Ukrepaj!
Podnebne spremembe
Energija
Mobilnost
Davčna reforma
Potrošništvo
Podnebje in razvoj

iskanje

v središču
utrinek

Regulirajmo temperaturo v stanovanju! Pravilna temperatura v sobah za delo in življenje je med 20 - 21° C. Priporočene temperature so: hodnik 15°, kopalnica 23°, kuhinja 18°, dnevna ali delovna soba 21°, spalnica 18°. Vsaka stopinja manj zmanjša stroške ogrevanja za okoli 6 %. Ponoči je lahko temperatura še za kakšne 2-3° nižja. Vsakokar kadar gremo z doma, ugasnimo gretje.

članstvo
Napovednik
Foto natečaj VIZIHRANIJA 07.05.2015 - 31.07.2015  

OPRAVIČILO: Vsem, ki ste naložili fotografije do 3. junija 2015, vas prosimo, da postopek ponovite. Zaradi spreminjanja centralne spletne strani v Nemčiji je prišlo do težav, zaradi katerih so se zbrisali podatki. Za nevšečnost se vam opravičujemo. Sedaj sistem deluje kot je treba.

 Vsak od nas ima svojo najljubšo jed in vsi imamo radi okusno hrano! Trgovske verige nam nudijo cel spekter izdelkov po nizkih cenah. A na drugi strani te rajske ponudbe so ljudje, ki trdo garajo za naše udobje, za to pa niso pošteno plačani in so velikokrat grobo izkoriščani. Proizvodnja hrane pogosto uničuje lokalno okolje in lokalnemu prebivalstvu onemogoča proizvodnjo hrane za lastne potrebe. Čas je, da zahtevamo ponudbo trajnostne hrane!

Pridruži se natečaju VIZIHRANIJA, izrazi svoj pogled na hrano in zahtevaj pravično in trajnostno prehrano na trgovskih policah. Naredi dober posnetek in si pribori nagrado – bon za pravično trgovino 3 MUHE ali izlet na EXPO v Milano! Tekmovanje bo trajalo do 31. julija 2015, glasovanje preko spleta pa do 15. avgusta. 

arhiv

Focus, društvo za sonaraven razvoj
Maurerjeva 7
1000 Ljubljana
info@focus.si
O nas Dejavnosti Publikacije Aktualno Kaj lahko narediš ti
 Novice Napovednik Mediji Sramotilni steber Ukrepaj!