kazalo kontakt pridruži se nam povezave english
O nas Dejavnosti Publikacije Aktualno Kaj lahko narediš ti
Novice Napovednik Mediji Sramotilni steber Ukrepaj!
Podnebne spremembe
Energija
Mobilnost
Davčna reforma
Potrošništvo
Podnebje in razvoj

iskanje

v središču
utrinek
Faksirajmo dokumente direktno iz računalnika, brez vmesnega tiskanja. Kadar ni nujno, lahko naslovno stran izpustimo ali uporabimo samolepilni listek.
članstvo
Fokus 13.06.2005  
Razstava o spreminjanju podnebja močno odvisna od vremena
Da je mimoidoče težko pritegniti ob neprimernem vremenu je dokazal tudi obisk razstave Spreminjam navade, ne pa podnebja! v Murski Soboti.

Namesto sonca in dežja nam jo je tokrat zagodel veter. Dopoldanske ure 8. junija so še kazale na dober obisk razstave in interes ljudi, vendar pa je s stopnjevanjem moči vetra tudi število mimoidočih, ki so si želeli ogledati razstavo, upadalo. V popoldanskih urah smo morali razstavo že dobro držati, da je ni odnesel veter.
Kljub temu smo uspeli razdeliti letake številnim mimoidočim. Letake smo delili tudi ljudem, ki so imeli opravke v delih mesta, ki niso bili v bližini razstave. Zbiranje podpisov je dobilo dober zagon po prenosu Pomurskega vala, ki je javnost obvestil o razstavi ter spremljevalnih dejavnostih.
9. junija smo se odločili, da zaradi premočnega vetra ne gre tvegati varnosti mimoidočih in zato razstave nismo postavili. Z ozaveščanjem smo nadaljevali skozi delitev letakov in zbiranje podpisov peticije. Splošen uspeh akcije je bil kljub vetrovnemu vremenu dober.

Fotoreportaža

Focus, društvo za sonaraven razvoj
Maurerjeva 7
1000 Ljubljana
info@focus.si
O nas Dejavnosti Publikacije Aktualno Kaj lahko narediš ti
 Novice Napovednik Mediji Sramotilni steber Ukrepaj!